Waarom een weddingplanner?

Het inhuren van een weddingplanner is iets dat we vooral kennen uit Amerikaanse films. In Nederland is deze eer vaak voor een ceremoniemeester. Maar steeds meer bruidsparen gaan voor een weddingplanner, die als professional van jouw bruiloft de perfecte dag maakt. Waarom zou jij kunnen kiezen voor een weddingplanner?

De weddingplanner als adviseur, ceremoniemeester of stylist

Een weddingplanner kan verschillende rollen voor jou hebben. Geen idee wat je wil bij jullie bruiloft? Dan kan hij of zij een adviserende rol hebben. Wil je geen zorgen hebben op de dag zelf en ook niemand van jouw gasten hiermee belasten? Huur dan een weddingplanner in als ceremoniemeester. Zeker weten dat jullie alles op tijd geregeld hebben? Dan kan een weddingplanner een draaiboek maken. Een draaiboek is veel gedetailleerder en persoonlijker dan de standaard checklists die je op internet en in bruidstijdschriften tegenkomt. Heb je een thema dat je graag wil doorvoeren op jullie trouwdag? Dan is de rol van styliste de rol die jij nodig hebt.

Afbeelding: Eleonora Gianinetto (Flickr)

Afbeelding: Eleonora Gianinetto (Flickr)

Een goede weddingplanner ontzorgt. Zij bewaakte het budget, zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt en kan eventuele tegenslagen opvangen. Ook is een weddingplanner erg handig omdat zij contacten heeft met leveranciers. Dit betekent niet automatisch dat er geweldige kortingen gegeven worden, maar vaak is het wel zo dat er extraatjes zoals een diner geregeld kunnen worden.

Handige tips:

You may also like

Meer: Weddingplanner