Trouwuitnodiging met een reisthema

890views

Wie op onbekend terrein trouwt, of dat nou in een ander land of een andere plaats is, kan ervoor kiezen de locatie centraal te zetten bij het maken van een uitnodiging. Zijn jullie reislustig? Of heb je een speciale band met de plekken die centraal staan op jullie trouwdag? Wij geven jou een aantal leuke ideeën.

Kaart als trouwuitnodiging

Trouw jij op een afgelegen locatie die niemand kent en wil je graag dat iedereen de trouwlocatie vindt? Of vindt jullie bruiloft plaats in een stad met veel bezienswaardigheden? Dan is een getekende kaart een leuk idee als uitnodiging of bijlage voor jullie bruiloft.

Ticket als trouwuitnodiging

Neem jullie gasten mee op een reis en geef een ticket als uitnodiging. Hierop zet je niet alleen de standaard informatie zoals datum, tijdstip en locatie, maar kun je ook persoonlijke informatie van jullie als bruidspaar of de genodigde(n) vermelden.

Foto: Kevin Stuart via Flickr

Foto: Kevin Stuart via Flickr

Paspoort als trouwuitnodiging

Een paspoort als huwelijksuitnodiging is een leuke manier om te laten zien dat jullie houden van reizen. Ga voor een dubbele kaart met als voorkant een paspoort en binnenin een meer traditionele kaart, of kies voor een volledig paspoort-uiterlijk.

Creatievelingen kunnen aan de slag met deze DIY-video:

Locatie op de trouwuitnodiging

Trouwen jullie in een monument of een bekend gebouw? Dan is het een idee om dit terug te laten komen op de uitnodiging en ander drukwerk, zoals enveloppen, menukaarten en programmaboekjes.

Of je nou zelf aan de slag gaat met huwelijksuitnodigingen, iemand een trouwkaart laat ontwerpen of voor een (online) drukker kiest, als jullie voor een reisthema kiezen is dit goed door te trekken in de uitnodiging!

You may also like