Ontwerp jouw eigen trouwring

Een trouwring koop je voor het leven. Dan wil je wel dat jullie trouwringen ook jullie smaak vertegenwoordigd. En hoe kan dat beter dan met een zelfgemaakte en door jullie ontworpen ring?

Om jullie trouwring helemaal “van jullie” te maken kun je er voor kiezen de ringen zelf te maken. Jullie bedenken en maken een ontwerp door middel van een tekening. Zo bepalen jullie zelf de breedte, de vorm (rond, vierkant, plat), de afwerking (glans, mat, ijs en/of hamerslag). Uiteraard zijn jullie niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp van jullie trouwringen, maar ook gaan jullie de trouwring maken: zagen, buigen, solderen, rond slaan, afwerken en polijsten.

Beeld: Jeeco

Beeld: Jeeco

Workshopevents biedt workshops aan waar jullie zelf aan de slag gaan om een paar zilveren trouwringen te maken. Dit kan bij jullie thuis, maar ook in de eigen workshopruimte in Dordrecht. Duurdere aanbieders met meer opties (goud, edelstenen, graveren, vingerafdrukken, etc.) zijn o.a. ArtoWorkshops, Jeeco Atelier en zelfjetrouwringenmaken.nl. En zo maken jullie zelf gepersonaliseerde en unieke trouwringen!

Foto: Daniel Solis via Flickr

Foto: Daniel Solis via Flickr

You may also like