Huwelijksreis naar Bali

Het Indonesische eiland Bali is een parel binnen de Indonesische archipel en al jaren een populaire reisbestemming voor huwelijksreizen. Je stapt er binnen in een heel andere cultuur, met een schat aan tempels, parelwitte stranden en superlekker eten. Onderga met z’n tweetjes een diner bij kaarslicht, een professionele massage in één van de vele charme- of boutiquehotels!
Foto: DreamBeach Nusa Lembongan - Bart Speelman

Foto: DreamBeach Nusa Lembongan – Bart Speelman

De ideale bouwstenen
De stranden, rijstvelden en vulkanen maken van Bali een droomeiland. Maar het echte unieke is de cultuur die het leven van de inwoners beheerst; het Balinese hindoeïsme. Mensen zijn gastvrij en zullen je omarmen als welgekomen bezoeker. Overal zie je tempels die druk worden bezocht en waar je vaak ceremoniën ziet. Proef samen ook eens van een avondje Indonesisch dansen of theater.

Foto: Bali temple - Joan Campderrós-i-Canas

Foto: Bali temple – Joan Campderrós-i-Canas

Balinese natuurpracht
Op Bali is het elke dag zomer. Het is dan ook een prachtig groen en tropisch eiland met glooiende rijstvelden en prachtige vulkanen in de het binnenland. Je kunt er fantastisch duiken of snorkelen en in het Noorden kun je zelfs dolfijnen spotten. Door de grootte van het eiland vallen de afstanden voor een uitstap goed mee. De hotelreceptie zal je zeker wegwijzen bij een begeleide trip. Als kers op de taart kun je genieten van prachtige en vooral romantische zonsondergangen!
Foto: Tegallantang Rice Terrace, Bali - Kevin Poh

Foto: Tegallantang Rice Terrace, Bali – Kevin Poh

Je reis boeken
Er zijn vele reisoragnisaties waar je een complete (rond)reis naar Bali kunt boeken. Omdat Bali een geliefkoosde plek is voor een huwelijksreis, zijn er ook veel reisbureaus die hierop inspelen en specifiek huwelijksreizen aanbieden. Zij kunnen je aanvullende informatie verschaffen om er echt iets speciaals van te maken. Op Bali is er geen tekort aan luxe resorts. Ben je avontuurlijk aangelegd, dan kan je zelf je vliegticket en hotel(s) online boeken. Want wat je ook plant, geniet vooral van elkaar en zorg voor een vakantie die je nooit zal vergeten!

You may also like