DIY Bruiloft

Jouw bruiloft kun je net zo uniek en goedkoop maken als je het zelf wil. Creatieve bruidsparen kunnen voor een doe-het-zelf bruloft kiezen en zelf aan de slag gaan. Want of het nou om bedankjes, bruidsboeketten, huwelijksuitnodigingen of gastenboeken gaat, je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het zelf maken. Ga aan de slag met onze tips en geef jouw trouwerij jouw persoonlijke, unieke touch!

Geef een huwelijksservies cadeau

Organiseer een leuke workshop met vrienden, familie of alle daggasten en geef het bruidspaar iets unieks en klassieks cadeau: een huwelijksservies.

» Geef een huwelijksservies cadeau

Warme chocolademelk als trouwbedankje

Perfect voor een winterbruiloft: geef warme chocolademelk als een trouwbedankje. Vul überhippe mason jars met een heerlijk mengsel voor warme chocolademelk.

» Warme chocolademelk als trouwbedankje

Ontwerp jouw eigen trouwring

Een trouwring koop je voor het leven, dus wil je wel dat ze jullie smaak zijn. En hoe kan dat beter dan met een zelfgemaakte en door jullie ontworpen ring?

» Ontwerp jouw eigen trouwring

Maak zelf uitnodigingen met gratis printables

Wij vonden op internet twee mooie gratis printables voor een uitnodiging plus extra kaartjes zoals RSVP’s en decoratie voor de binnenkant van jullie enveloppen.

» Maak zelf uitnodigingen met gratis printables

Glowstick bedankje

Op Etsy.com zagen wij een leuk ideetje voor een huwelijksbedankje. Natuurlijk kun je de bijbehorende kaartjes kopen, maar met een beetje tijd en creativiteit kun je ook zelf aan de slag!

» Glowstick bedankje

Bruidsmake-up zelf aanbrengen

Wie geen budget heeft voor een visagiste of schoonheidsspecialiste, of zelf behendig is met de make-upkwast, kan ervoor kiezen zelf haar bruidsmake-up te doen.

» Bruidsmake-up zelf aanbrengen

Trouwalbum als gastenboek met reactiekaartjes

Wij kwamen een leuk idee tegen om het gastenboek te combineren met het trouwalbum: laat de gasten leuke kaartjes met commentaar en wensen schrijven!

» Trouwalbum als gastenboek

Wijnkurken gastenboek

Wijnliefhebbers kunnen een gastenboek van wijnkurken waarderen. Van een mooie vaas tot de eerste letter van jullie achternaam en en passepartout, alles kan!

» Wijnkurken gastenboek

Alternatieven voor rijst gooien

Is rijst gooien na het huwelijk in jouw gemeente verboden? Lees onze tips om jouw erehaag een magisch en speciaal onderdeel van jouw trouwdag te maken!

Is rijst gooien na het huwelijk in jouw gemeente verboden? Lees onze tips om jouw erehaag een magisch en speciaal onderdeel van jouw trouwdag te maken!

» Alternatieven voor rijst gooien

Vingerafdrukken gastenboek

Altijd uniek is een schilderij gemaakt van vingerafdrukken. Het leuke is dat je echt iets persoonlijks van iedereen hebt en je het kunt doen in jouw thema.

» Vingerafdrukken gastenboek