Laat jouw trouwjurk ontwerpen!

Heb jij een unieke smaak of wil je gewoon een one-of-a-kind jurk? Laat dan een trouwjurk ontwerpen! Een eigen, op jouw lijf en stijl gemaakte japon is niet zo onbereikbaar als jij denkt. Vaak ben je net zoveel kwijt als bij een grote bruidszaak. Hoe gaat het in zijn werk?

Beeld: Barbara Fabrée

Beeld: Barbara Fabrée

Als eerste heb je een afspraak met de ontwerper om jouw ideeën en wensen op papier te zetten. Hij of zij zet de ideeën om in een schets. Vervolgens is het in spanning afwachten totdat je het pasmodel kan passen. Meestal is dit een jurk in een simpele stof, waardoor je al een idee krijgt van het totaalresultaat.

Foto: Unique Bridal

Foto: Unique Bridal

Een paar weken voor de grote dag kun je het uiteindelijke ontwerp passen en is het tijd voor de puntjes op de “i”, waardoor de trouwjurk als gegoten zit. En dan ben je klaar voor jouw perfecte dag! Ook bruidsgasten en moeders van de bruid(egom) kunnen hier hun ensembles laten maken.

Beeld: Embrace Mode

Beeld: Embrace Mode

Voorbeelden van ontwerpers zijn Atelier Embrace in Enschede, Victor’s Wedding Design in Rotterdam, Unique Bridal in Den Haag en Barbara Fabrée in Oisterwijk.

Foto: Victor's Wedding Design

Foto: Victor’s Wedding Design

You may also like