Bedankjes.nu

Waar kun je het beste terecht voor het grootste aanbod huwelijksbedankjes? Bij Bedankjes.nu vind je ruim 30 unieke en toepasselijke bedankjes, die je eventueel kunt personaliseren met jullie namen, trouwdatum en een persoonlijke boodschap voor jullie gasten. Maar wat is er allemaal mogelijk?

Snoep

Traditioneel werden er bruidssuikers weggegeven door het nieuwe bruidspaar. Als je in deze sfeer wilt blijven heeft Bedankjes.nu genoeg producten. Wat dacht je van blikjes, weckpotjes, lollies of kauwgomballenautomaten? Je kunt het zo gek niet verzinnen of je vindt het in deze webshop.

Bruidspaartjes

Ben je geïnteresseerd in iets blijvends en tastbaars? Dan is het misschien wel leuk om jullie gasten een klein bruidspaartje mee te geven in de sfeer van jullie bruiloft. Ga voor Hollands met het Delfts blauwe kussende paartje, voor speels met badeentjes of lekker gek met wuppies.

Lekker fris!

Plan je een maaltijd met veel knoflook en uien? Dan is een bedankje dat handig is voor het feest een aanrader! Kies voor kauwgum, de pepermuntjes ‘Mint to be’ of TicTacjes in een schattige boekvorm.

Vooral vandaag gebruiken!

Zoek je iets dat de gasten al meteen op jullie trouwdag kunnen gebruiken? Kies dan voor leuke accessoires zoals een wegwerpcameraatje, bellenblaas of kauwgum voor na een knoflookrijke maaltijd.

You may also like