BelleBella

Wil jij ook je trouwdag in je eigen ontspannen omgeving beginnen en geen stress hebben, maar volledig genieten van alles wat er nog komen gaat? De specialisten van BelleBella komen bij je aan huis, zijn ervaren en allround. Dit houdt in dat je bruidskapsel, make-up en eventueel manicure allemaal door één styliste verzorgd kunnen worden.

Het organiseren van een bruiloft is niet niets en je bruidsmake-up en bruidskapsel is soms niet het eerste waar je aan denkt als je begint met het plannen van de bruiloft, maar wel erg belangrijk! De visagisten van BelleBella zullen ervoor zorgen dat je haar en make-up de hele dag zal blijven zitten, ze houden rekening met de fotograaf en het buitenlicht, kleine dingen waar je misschien zelf niet aan zal denken, maar wat de specialisten van BelleBella voor jou doen.

Bruidsarrangement

Mocht je besluiten jouw bruidsmake-up en/of bruidskapsel te laten verzorgen door één van de specialisten, komt deze stylist eerst bij je aan huis voor een proefsessie. Deze vindt zo’n 3-6 weken voor de bruiloft plaats. Indien gewenst kan de proefsessie ook eerder worden gedaan. Samen met de styliste wordt er gekeken welke make-up en welk kapsel jou het  mooiste staat en wat mogelijk is, ook gelet op jouw jurk en de vorm van jouw gezicht.

Meer weten over BelleBella?

Voor meer informatie en prijzen kijk je op www.bellebella.nl.

You may also like